Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nikola Markovic: „M-am gândit că vom intra în cartea recordurilor”

Nikola Markovic: „M-am gândit că vom intra în cartea recordurilor”

CSM Oradea a aruncat de mai multe ori de la distanță decât din interiorul semicercului în partida cu CSU Sibiu. Această strategie a dat roade și roș-albaștrii s-au impus la o diferență de 15 puncte, scor: 81-66.

Unul din cei mai buni jucători ai Oradiei a fost Nikola Markovic, care a terminat meciul cu 16 puncte, 3 recuperări, 2 pase decisive și 14 unități la eficiență. Iată ce a declarat baschetbalistul sârb, la finalul duelului cu sibienii:

A fost un meci foarte bun pentru noi. Nu am avut nevoie de motivație suplimentară dat fiind faptul că între aceste echipe s-a format o rivalitate în ultimii ani. Am pregătit meciul foarte bine și cred că ne-am achitat cu brio de sarcini. Consider că este o victorie bine meritată pentru echipa noastră.

La cum am început meciul m-am gândit la un moment dat că vom intra în cartea recordurilor (n.r. primele 11 aruncări din acțiune ale CSM CSU Oradea au fost de pe semicerc, șase fiind marcate). Aș vrea totuși să remarc faptul că asta ne-a oferit jocul. Am avut o circulație bună a mingii și am găsit omul liber, reușind să marcăm destul de multe dintre aruncările de trei puncte din prima repriză”, conform csmoradea.ro.

CSM Oradea se pregătește de un nou meci în FIBA Europe Cup, de această dată pe terenul lui FC Porto.

*foto: Roby Boroș/CSM Oradea

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Malone Karl :

    Double-tribling
    Nicolo, Nicolo, lasă temerile astea livrești demne de sala de lectură pe seama noastră a spectatorilor. Dacă era secund la noi Mitrovic, te-ar fi trezit el cu o vorbă ca acasă, dar așa că-i Markovic te lași dus de firul liric al jocului. Treci înapoi la firul epic al baschetului că au început gurile rele (mai ales analiști din taberele adversarilor noștri) să ne cânte prohodul ca echipă, să te declare pe tine ieșit din mână și să râdă de noi suporterii vaccinați (nevaccinații nu intră pe forum, ei stau numai la tv). Dacă ai înclinații scriitoricești de nestăpânit, atunci scrie și tu caseta tehnică a următorului joc cu Porto (e la modă chestia cu caseta tehnică aici pe forum) și umple-o cu un triple-double și cu un double-triple ca să le îndoin limbile alea despicate ale deștepților de care vorbeam aici mai sus!

    cu 2 ani în urmă (17.10.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!