Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nikola Markovic și CSM Oradea continuă colaborarea

Nikola Markovic și CSM Oradea continuă colaborarea

CSM CSU Oradea a anunțat prelungirea contractului lui Nikola Markovic, sârbul urmând să petreacă al șaselea sezon consecutiv în echipamentul bihorenilor.

În vârstă de 34 de ani, Markovic a sosit la Oradea pentru sezonul 2018/2019, stagiunea care s-a dovedit a fi cea mai eficientă pentru el în trupa lui Cristian Achim. Pe parcursul ediției 2022/2023, sârbul a adunat medii de 8.2 puncte, 4.2 recuperări, 1.5 pase decisive și 43% din spatele arcului de cerc în 36 de partide de Ligă Națională.

Pe lângă aparițiile din campionat, Nikola Markovic a prins 5 meciuri în Cupa României anul trecut, întrecere în care CSM Oradea a jucat finala, iar în FIBA Europe Cup a avut 12 apariții. În cea din urmă competiție a contribuit cu cele mai bune medii, având 9.3 puncte, 4.0 recuperări și 1.1 pase decisive.

De când evoluează la Oradea, extrema de forță și-a trecut în palmares un titlu în LNBM, o SuperCupă și o medalie de bronz în FIBA Europe Cup. Markovic are alte două finale de campionat în echipamentul „Leilor Roșii”, precum și trei finale de Cupa României, toate pierdute.

Iată cum arată lotul lui CSM Oradea în acest moment: Erick Neal, Donatas Tarolis, Nikola Markovic, Kris Richard, Bobe Nicolescu, Tudor Gheorghe, Cătălin Baciu, Enzo Vescan și Luca Năstruț.

*foto: fiba.basketball

16 comentarii la aceasta stire:
  • Suporterrrr :

    :(
    Bucuria data de resemnarea lui Tarolis e luata de continuarea cu Markovic.. dar stati linistiti ca in curand il anunta si pe Holt;))

    cu 9 luni în urmă (27.07.2023)
    • BC CSU Sibiu adrianus:

      Holt
      Holt a avut ceva interviu în care zicea ca își cauta echipa
      Deci nu cred ca va continua
      Vedem ce va fi despre Ogden ,care am auzit ca deja a semnat și el!

      cu 9 luni în urmă (27.07.2023)
    • CSM CSU Oradea returnofthesnek:

      Mda
      Ogden a avut o oferta buna financiar din Japonia. Daca ar alege Oradea ar fi o surpriza, o surpriza la care eu sper enorm. Cat despre Markovic, e un castig pe bani putini. Eu unul ma bucur ca ramane.

      cu 9 luni în urmă (27.07.2023)
    • CSM CSU Oradea returnofthesnek:

      :)
      Holt isi cauta public echipa, inclusiv postarile pe Twitter sunt foarte "open" din acest punct de vedere. Vedem ce ar veni in loc, acolo suferim tare.

      cu 9 luni în urmă (27.07.2023)
    • BC CSU Sibiu adrianus:

      Oradea
      Ogden e semnat deja cu Oradea pentru sezonul viitor
      Singurii care vor pleca sunt Holt și Carter
      Oradea o sa aducă un 1-2 și un 3 ! :)

      cu 9 luni în urmă (27.07.2023)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea Raul :

    Markovic
    Cum se zicea si mai sus e totusi un transfer bun pe bani putini. Daca era de ales dintre el, holt si carter l as fi ales pe el. Daca ramane si Ogden, ceea ce sper sa se intample, inseamna ca vom juca inca un sezon fara un 5 clasic. Cu toate ca sunt sanse mici, poate vom incerca sa avem 7 straini + Richard. Daca nu, un 1-2 si un shooter ar fi ideal sa se mai aduca.

    cu 9 luni în urmă (27.07.2023) Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ahile89 - :

    Caterinca
    A semnat ca sa se mai vadă cu karel și sezonul următor:)) cred ca a renunțat la 50% din bani și chirie cu suprafața mai mica Numa sa rămână la Oradea.

    cu 9 luni în urmă (27.07.2023)
    • Ricardo:

      Markovic
      Din ce se zvonește rămâne și Ogden. In concluzie la oamenii mari nu se umbla la modificări. În ceea ce privește poziția 2 și 3 vor fi modificări mai mult ca sigur dar sa vedem dacă o sa fie măcar un jucător de top în primul 5...

      cu 9 luni în urmă (27.07.2023)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea sup.OR.ter :

    Markovic
    Din punctul meu de vedere pastrarea lui Markovic este un mare minus pt echipa.Dar ce sa faci daca maestrul si-l doreste asa de mult.La meciurile ce ne asteapta in preliminarii trebuia un jucator de calitate pe aceasta pozitie.
    Asteptam inlocuitori pt Holt si Carter.Poate aici vor fi ceva surprize placute.

    cu 9 luni în urmă (27.07.2023)
    • Jess:

      Clar e minus
      Continuitate doar de dragul continuitatii, Oradea trebuie sa isi aduca si un pivot pentru ca anul trecut fara un om puternic in caciula s-a dovedit ca nu e tocmai reteta castigatoare, acum ca l-au pastrat pe Markovic in loc de Ogden(poate) care joaca 4-5 si Ogden la fel. Poate au l-au tinut ca sa faca economie si sa ramana bani pentru inlocuitorii lui Holt, Carter si poate Ogden

      cu 9 luni în urmă (27.07.2023)
    • varu silvois:

      dincolo de bani/buget
      ne este greu sa acceptam ca nu suntem o tara ce atrage, decat Transalpina si minunile din Caracal tot mai buna ramura de cires!!!

      cu 9 luni în urmă (27.07.2023)
    • Ricardo:

      Cu scuzele de rigoare!
      Mai mare imbecilitate nu am auzit ! Cum nu atragem jucători de valoare ???? Când avem 10 -15 jucători ce au jucat în campionate sau ligi de top... Sigur ca pentru a aduce astfel de jucători este nevoie de bugete consistente și manageri bine pregătiți și de condiții bune de pregătire și joc pe care astăzi nu și le permit toate echipele din LNBM. Dar dacă analizam primele echipe vom vede ca sunt o grămadă de jucători de super valoare în componenta lor .

      cu 9 luni în urmă (27.07.2023)
    • Ricardo:

      Varu silvois
      Apreciez mult opiniile tale chiar dacă sunt contrare uneori cu ce gândesc eu !!!! Chiar vreau sa ma combați dacă ai argumente pentru asta!

      cu 9 luni în urmă (27.07.2023)
    • varu silvois:

      la conditii sensibil egale
      jucatorii de valoare vor alege partea mai de vest a inteligentei tale!

      cu 9 luni în urmă (27.07.2023)
    • Ricardo:

      În condiții sensibil egale...
      În astfel de condiții este posibil ca asa sa fie, dar în condiții financiare net favorabile jucătorii în marea lor majoritate se duc oriunde chiar și în Rusia sau China...

      cu 9 luni în urmă (28.07.2023)
    • varu silvois:

      asa te vreau
      ..noaptea a fost un sfetnic bun. Din pacate doar peste Bulgaria avem conditii mai bune, asa ca nu prea vad candd si cum vom avea conditii net mai bune.. Aici de exemplu era vorba de posibila plecare a lui Ogden in tara unde ciresii sunt filozofia vietii, in Japonia, exact unde a plecat si Meindl. Altfel, o zi buna tuturor.

      cu 9 luni în urmă (28.07.2023)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!