Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nikola Otovic: “Lupta pentru play-off este foarte strânsă ”

Ionuț Greere

Ionuț Greere
29.11.2014

La finalul partidei dintre SCM Universitatea Craiova și Asesoft Ploiești, meci câștigat de campioni cu scorul de 87-77, conducătorul de joc al oltenilor, sârbul Nikola Otovic, a recunoscut superioritatea adversarului, dar a și promis că împreună cu colegii săi vor da totul pentru a obține victoria în următoarea partidă.

“Am jucat împotriva celei mai bune echipe din campionat, a fost un meci foarte greu pentru noi. Ei joacă în EuroCup, au foarte mulți jucători care pot evolua pe toată durata unui meci și acest lucru cred că s-a văzut și pe tabelă la finalul jocului. Nu pot decât să mulțumim suporterilor care și astăzi au fost fantastici și le promitem că în următorul joc vom da totul pentru a câștiga. Lupta pentru play-off este strânsă, dar vom lupta  la final să ne atingem obiectivul”

În cele 23 de minute petrecute pe parchet, Otovic a totalizat 9 puncte și 6 pase decisive.

2 comentarii la aceasta stire:
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    Otovic
    Mai usor cu declaratiile. Mi s-a parut unul dintre cei mai slabi jucatori craioveni si mult sub ceea ce se asteapta de la conducatorul de joc titular. Cele 6 asisturi le datoreaza formei excelente aratate pe faza ofensiva de Krstanovic si mai putin pe realizarile lui. Poate ca daca Otovic juca la nivelul asteptarilor rezultatul era altul. Ceilalti jucatori craioveni importanti au aratat mult mai multe.

    cu 9 ani în urmă (29.11.2014) Raspunde
  • YMCA alin67 :

    declaratie
    Si ce trebuia sa declare: "Pe mine sa nu ma intrebati nimic,fiindca nu am dat decat 9 puncte si 6 pase decisive,care nu sunt meritul meu"?

    cu 9 ani în urmă (29.11.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!