Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nikola Otovic, Zoran Krstanovic şi Travis Bureau, remarcaţii craiovenilor în eşecul de la Oradea

Sergiu Vicaș

Sergiu Vicaș
08.12.2014

SCM U Craiova a suferit o nouă înfrângere in deplasare, de această dată pe terenul vicecampioanei cu scorul de 75-68. În urma celul de-al 5-lea meci pierdut din acest sezon, remarcaţii echipei antrenate de Andelko Mandic au fost Nikola Otovic, Zoran Krstanovic şi Travis Bureau.

În cele 30 de minute petrecute pe parchetul Arenei Antonio Alexe, Otovic a încheiat partida cu 17 puncte marcate, 3 recuperări, şi 3 pase decisive, având un indice al eficienţei de 14. Zoran Krstanovic a pentrecut în teren şi el tot 30 de minute, timp în care a izbutit 16 puncte şi 9 recuperări, încheind partida cu un coeficient de 14 la eficienţă.

Travis Lee Bureau a încheiat partida cu 37 de minute, reuşind să se facă remarcat cu 12 puncte, 10 recuperări şi 2 pase decisive, fiind cel mai eficient jucător al doljenilor pe terenul lui CSM-U Oradea, cu un indice de 20 la eficienţă. De specificat este faptul ca Bureau este jucătorul care a petrecut cea mai mare perioadă de timp pe teren în această partidă.

În urma acestei partide, SCM U Craiova se află pe poziţia a 9-a în clasament, având un bilanţ negativ de 4 victorii şi 5 înfrângeri. Următoarea partidă pentru aceştia se va disputa în etapa următoare pe terenul celor de la CSU Sibiu.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!