Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nikola Pesakovic merge în Ungaria la KTE Duna Aszfalt

Nikola Pesakovic merge în Ungaria la KTE Duna Aszfalt

Nikola Pesakovic se desparte de SCM Timișoara, după două sezoane petrecute pe Bega. Baschetbalistul sârb a ales să-și continue cariera în Ungaria, acolo unde a semnat KTE Duna Aszfalt.

Mutarea lui Pesakovic în Ungaria a fost anunțată de Dragan Petricevic, antrenorul lui SCM Timișoara. Acesta a mai declarat, conform timisplus.ro, că și Amaury Gorgemans nu va continua pe Bega:

„Celor trei, nu le-am mai propus eu contracte. La Pesakovic eram în dubii, dar el a mers la Kecskemet, la un contract foarte bun pentru el. Mă bucur pentru el, mai ales că are și familie. Troy a mers în liga a doua turcă, iar cu Amaury Gorgemans am ținut legătura doar prin impresarul lui.”

Nikola Pesakovic a ajuns în 2018 la Timișoara de la Borac Cacak. El a a jucat 52 de meciuri în Liga Națională de Baschet Masculin și a avut medii statistice de 10.5 puncte, 3.6 pase decisive și 2.0 recuperări în 24.1 minute pe meci.

Născut la Cacak, Pesakovic a jucat la Borac, Partizan Belgrad, Vojvodina, Nea Kifissia și Igokea Aleksandrovac.

KTE Duna Aszfalt, nou echipă a lui Pesakovic, ocupa poziția a 11-a în campionatul Ungaria cu 8 victorii și 12 înfrângeri, până la momentul întreruperii din cauza pandemiei de coronavirus.

*foto: facebook Baschet SCM Timisoara 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!