Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nikola Siladji: „Mă aștept la un meci bun și puternic”

Silviu Isailă

Silviu Isailă
13.01.2015

Gaz Metan Mediaș primește vizita celor de la BC Mureș, într-un meci ce constă pentru etapa a 14-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Sârbul Nikola Siladji a vorbit pentru site-ul nostru despre această partidă și spune că se așteaptă la un meci puternic.

Mureșul este o echipă experimentată care joacă foarte bine în acest moment. Au bătut Steaua în Cupă, echipă care este și ea într-o formă bună. De asemenea, mureșenii și-au adus jucători foarte buni. Mă aștept la un joc bun și puternic cu multe reușite. Jucăm pe teren propriu, iar acesta poate fi un avantaj pentru noi.

Partida este programată miercuri, 14 ianuarie, cu începere de la ora 18.00.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cronicaru :

    speranta si atat
    Nu prea avem sanse decat cu mult noroc !!!!Muresil e clar favorita pt k sunt superiori la toate compartimentele dar ramane totusi de vazut...si Timisoara era la fel.

    cu 9 ani în urmă (13.01.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!