Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nikola Siladji: ”Va fi un meci greu”

Silviu Isailă

Silviu Isailă
16.10.2014

Pivotul celor de la Gaz Metan Mediaș, Nikola Siladji a prefațat meciul pe care echipa sa îl va disputa în fața celor de la SCM U Craiova. Sârbul spune că adversarii de sâmbătă joacă un baschet inteligent.

Nikola Siladji are probleme la stomac și cel mai probabil nu va evolua sâmbătă.

Acesta va fi un meci greu. Avem două înfrângeri și ei au două victorii, dar asta nu înseamnă nimic. Noi ne căutăm jocul nostru deoarece nu cred că l-am găsit încă, și cred că acesta este momentul, împotriva Craiovei.

Pentru mine ei sunt cea mai mare surpriză de până acum în Liga Națională. Ei joacă un baschet inteligent și au o chimie bună. Trebuie să le oprim fundașii și pivoții lor, dacă vrem să câștigăm.

Gaz Metan Mediaș primește sâmbătă, 18.10, vizita celor de la SCM U Craiova. Startul partidei este programat la ora 18.00.

Foto: basketnews.lt

4 comentarii la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova Andrei<3Scm :

    Hai Craiova
    Va batem de va suna gazul in cap. Hai Craiova! Cea mai frumoasa echipa si se vede prietenia dintre jucatori... Hai CRAIOVA!!!

    cu 9 ani în urmă (16.10.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe totalulbaschetilor :

    Una-i una,alta-i alta...
    A ne bucura deplin de realizarile echipei noastre nu presupune si iesiri inadecvate la adresa adversarilor,cu atat mai mult cu cat baiatul asta a dat un interviu de profesionist adevarat si om civilizat,sesizand si niste realitati cu mare acuratete.

    cu 9 ani în urmă (17.10.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Andrei<3Scm :

    Ai dreptate
    Da...m-am cam entuziasmat sa fiu sincer. Ai dreptate totalbaschetilor. Sunt copil totusi. La 12 ani te entuziasmezi cam usor si nu prea mi-am ales bine cuvintele. Imi cer scuze. Respect, Medias! Hai Craiova, hai baietii!

    cu 9 ani în urmă (17.10.2014)
    • CSU Asesoft Ploiești ineacsu:

      @Andrei
      Nu am mai comentat de cateva luni bune pe aici pe site. Dar mi-a placut ce ai scris! Felicitari pentru comentariu! Brusc ai devenit un model :) Tine-o tot asa!

      cu 9 ani în urmă (18.10.2014)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!