Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Niksa Bavcevic: "Abia de acum urmează adevărata provocare"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
17.10.2012

Foto: Andor Marton

"U" Mobitelco BT Cluj-Napoca a ajuns la trei victorii consecutive după succesul de miercuri seară. Echipa de pe Someşul Mic s-a impus în faţa adversarilor din judeţul Harghita, scor 89-73.

În cadrul conferinţei de presă de la finele jocului Niksa Bavcevic s-a declarat mulţumit de prestaţia jucătoriilor săi, subliniind că abia de acum începe adevărata provocare.

Cum aţi caracteriza jocul din această seară ?

Da, a fost un joc în care am întâlnit al doilea adversar la rând care a venit la Cluj-Napoca şi a practicat o apărare zonă pe tot parcursul meciului încercând doar să încetinească ritmul jocului. Nu este uşor pentru că trebuie să îţi intre 5-6 aruncări de trei puncte pentru a-i forţa să intre în om la om. Bineînţeles că noi nu am făcut acest lucru, dar am fost mulţumit de reacţia jucătorilor mei mai ales în al 3-lea sfert. La 30 de puncte am decis să introduc şi tinerii jucători pentru că au nevoie de minute, au strâns împreună în jur de 30-35 de minute ceea ce e foarte bine. Eu mereu gândesc că este mai important să joace tinerii jucători decât noi să câştigăm la 30 de puncte. Am calculat şi alte aspecte pentru că urmează o serie foarte dificilă. Ne deplasăm la Timişoara apoi jucăm cu Ploieşti acasă, iar apoi în deplasare cu Mediaş.

Sunteţi mulţumit de cele 3 victorii ?

Am înregistrat două victorii logice, cu Dinamo şi Ciuc şi sunt mulţumit de prestaţia noastră de la Sibiu. Aşa este programul, am avut trei meciuri mai uşoare, suntem în top, iar acum urmează adevărata provocare. Din păcate nu cred că vom fi în formă maximă la aceste meciuri, ci doar peste 15 zile, pentru că abia după aceste 3 meciuri grele vom avea întreaga echipă la dispoziţie.

Credeţi că sunt pregătiţi, din punct de vedere psihic, jucătorii de trei meciuri foarte grele ?

Nu ştiu la ce vă referiţi. Bineînţeles că sunt pregătiţi. Probabil se şi gândesc la următoarele meciuri. Ştim că meciul din Timişoara va fi mult mai greu decât cel de azi. Noi avem o regulă la club, nu ne gândim la următoarele 3 meciuri. Am fost concentraţi la meciul cu Ciuc, mi-am terminat discursul în vestiar şi acum suntem concentraţi la meciul cu Timişoara.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!