Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Niksa Bavcevic: "Am controlat constant meciul"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
14.10.2012

Niksa Bavcevic, antrenorul principal al lui U Mobitelco Cluj, a explicat succesul echipei sale la Sibiu, scor 75-63, în runda a doua din sezonul regulat al noii ediții de campionat.

"Vreau sa ii felicit pe jucatori pentru aceasta victorie. Cheia victoriei in aceasta seara au fost cele 42 de recuparerari facute de noi fata de cele 28 ale lor. De asemenea am avut 20 de pase decisive. A fost un meci dificil in fata unei echipe bune, insa noi am controlat constant meciul. Sunt multumit de jocul facut de jucatorii tineri". (u-mobitelco.ro)

De asemenea, pivotul Cătălin Baciu a vorbit pe marginea acestei victorii:

"A fost un meci greu pentru noi pentru ca am venit dupa un joc slab in prima etapa cu Dinamo, iar in aceasta seara am vrut sa demonstram ca putem juca mult mai bine. Cred ca ceea ce a facut diferenta in partida din aceasta seara au fost recuperarile. A fost de asemenea destul de dificil pentru noi deoarece am avut cateva accidentari in lot". (u-mobitelco.ro)

1 comentariu la aceasta stire:
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    Felicitari
    Antrenorul Bavcevic merita felicitari si pt. faptul ca a aruncat in lupta si juniorii de pe banca. Desi meciul a fost echilibrat pana pe final tinerii jucatori clujeni au primit minute bune pe parchet

    cu 11 ani în urmă (14.10.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!