Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Niksa Bavcevic: “Au fost câteva decizii acordate adversarului”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
28.10.2012

                          

În această seară, CSU Asesoft Ploieşti s-a impus pe terenul sălii Horia Demian, după prelungiri, scor 103-96. Despre această înfrângere în faţa propriului public, tehnicianul Niksa Bavcevic a declarat că au fost foarte aproape să câştige.

“În această seară s-a jucat un baschet fantastic pentru această perioadă a anului, meciul poate fi ca o finală pentru acest sezon. Ambele echipe au jucat fantastic, dacă vă uitaţi la procentajele de trei puncte. Publicul a fost minunat, iar rezultatul a fost decis de o minge. Au fost câteva decizii date adversarului şi cred că în cele 40 de minute de joc efectiv am fost foarte aproape să câştigăm. Este primul meci în care adversarul a recuperat mai mult şi am plătit pentru asta cu înfrângerea. Ştiam că Ploieştiul este o echipă excelentă, nu ne-au surprins cu nimic, însă am fost surprins de faptul că ei ne-au desconsiderat pe noi.

Referitor la ultimul time out, solicitate de către Alexandru Iacobescu cu 5 secunde înainte de final, tehnicianul bosniac spune că a rămas surprins de gestul prahovenilor.

Să ceri time-out cu cinci secunde înainte de finalul unui asemenea joc este desconsiderarea adversarului, chiar dacă nu este scris în regulament. Am văzut că antrenorul lor nu a vrut să ceară, însă şeful lui i-a ordonat asta. Eu nu aş accepta aşa ceva. Ce puteam să le zic jucătorilor mei, când pierdeam în faţa propriului public? Şi ca să le arăt cum am perceput mesajul, le-am zis jucătorilor să rămână în teren. Nu vreau să îi transmit nimic lui Iacobescu, el a trimis mesajul prin acel gest. Cred că de partea noastră totul a fost corect. Vreau să mulţumesc publicului pentru că a fost fantastic,  oamenii din Cluj mi-au spus că sala nu a mai fost aşa de plină de mult timp. O asemenea sală a meritat un baschet de calitate. Un alt motiv din cauza căruia am pierdut a fost acela că am rămas fără Nikolov şi Wright.

Mihai Silvăşan a jucat mult mai mult decât plănuisem, el nu este pregătit fizic, pentru că nu avea cum să rateze lay-up-ul aşa cum a ratat aici. Dar îl felicit pentru că şi el a avut un meci foarte bun, mai ales la început. “

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!