Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Niksa Bavcevic: ”Hallik și Todorovic nu ne-au ajutat foarte mult azi!”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
30.09.2012

niksa bavcevicDupă înfrângerea în fața CSȘ Giurgiu, scor 66 - 72, Niksa Bavcevic, antrenorul lui U Mobitelco, a încercat să explice motivele care au condus la acest lucru.

Tehnicianul nu a spus că lipsa lui Mihai Silvășan și jocul mai slab al lui Reinar Hallik și Ivan Todorovic au contat în economia jocului. De asemenea a declarat că procentajul mic de la aruncările libere (57%) este de neconceput.

A fost unul dintre puținele mele meciuri ca antrenor în care echipa a avut procentaje mai bune la aruncările de la trei puncte decât de la două puncte. În plus, am avut multe ratări de la linia de fault, ceea ce este inacceptabil. Hallik și Todorovic nu ne-au ajutat foarte mult azi.  De asemenea ne-a lipsit mult Silvășan, dar nu avem nicio scuză pentru înfrângerea de azi. Trebuie să ne adunăm și mâine să învingem pe CSM Bucuresti și să luptăm în continuare pentru calificarea în faza următoare a Cupei Romaniei, deși nu va fi ușor, a spus Bavcevic pentru u-mobitelco.ro.

U Mobitelco va întâlni astăzi, de la ora 10:30, pe CSM București, învingătoarea din această partidă păstrând șanse la calificarea în sferturile de finală ale competiției.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!