Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Niksa Bavcevic: "Îmi cer scuze suporterilor. Atitudinea unora dintre jucători este de pedepsit"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
07.10.2012

Foto: Andor Marton

Antrenamentul cu public programat duminică seară la Sala Sporturilor Horia Demian nu a mai avut loc. Acesta a fost înlocuit de un meci echilibrat, între două echipe care, la prima vedere, nu sunt apropiate din niciun punct de vedere. "U" Mobitelco s-a chinuit să învingă pe Dinamo Bucureşti, scor 79-68 în prima etapă a Ligii Naţionale de Baschet masculin.

Niksa Bavcevic a sosit la conferinţa de presă fără prea mult chef de vorbă. Tehnicianul croat a fost vizibil deranjat de jocul echipei sale, afirmând că unii jucători merită pedepsiţi.

Sunt satisfăcut de victorie, dar nu şi de joc. Nu am jucat la fel de bine împotriva celor de la Dinamo ca şi în meciul din cupă. Jucătorii mei au privit acest joc ca pe unul extrem de uşor. Doresc să îmi cer scuze suporterilor care au venit în număr mai mare decât m-am aşteptat şi îi asigur că nu aceasta este adevărata noastră valoare. Atitudinea unora dintre jucători este de criticat şi chiar de pedepsit. Nu poţi să lupţi pentru culorile echipei "U" Mobitelco în această manieră.

Întrebat de unul dintre jurnaliştii prezenţi la ce fel de pedeapsă se referă, Bavcevic a declarat următoarele:

Chiar vă gândiţi că am să vă răspund la această întrebare ?

3 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe malis :

    slab
    Joc destul de slab U"Mobitelco".Ce a fost si ce a ajuns aceasta echipa!Acuma nu se mai pune problema castigarii campionatului,ci a intrarii in play-off.O echipa de gradinita:(

    cu 11 ani în urmă (08.10.2012) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca ray20 :

    ...
    Prietene, echipa asta are o luna, in aceasta formula, poate nici atat.. Te asteptai sa fie Miami Heat pe teren?

    cu 11 ani în urmă (09.10.2012) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca eminemsc''U'' :

    @malis
    tu stii cine a jucat in acest meci? mai mult de jumatate din meci au jucat cel putin un junior la "U" iar in sfertul 4 cateva minute chiar 3... si il amintesc pe Nandor Kuti, care daca bine tin minte are 15 sau 16 ani asa k nu mai vb prostii cu play-off... pe langa asta 5 jucatori care pot juca oricand titulari au fost menajati. Vb fara sa stiti unii...

    cu 11 ani în urmă (09.10.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!