Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Niksa Bavcevic: "Mai avem multe de pus la punct"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
19.09.2012


Foto: Halmágyi Zsolt

"U" Mobitelco Cluj-Napoca a înregistrat o nouă victorie în presezon. Gruparea antrenată de Niksa Bavcevic a trecut de BC PH Miercurea Ciuc, scor 83-58, într-un joc desfăşurat miercuri seară la Sala Sporturilor din Miercurea Ciuc. Cu ocazia acestei confruntări, la "U" a debutat Baciu, Nikolov şi Hallik, ultimul fiind principalul marcator al formaţiei cu 18 puncte înscrise.

La finalul jocului tehnicianul croat a declarat pentru u-mobitelco.ro că este mulţumit de prima parte a jocului, însă nu şi de cea secundă.

Am jucat foarte bine prima parte, am fost concentraţi în meci, am avut constanţă şi un ritm bun de joc, dar apoi în partea a doua nu am continuat la acelaşi nivel. Pe final am dat ocazia şi jucătorilor tineri să joace. Una peste alta a fost o partidă bună de pregătire, dar încă mai avem multe de pus la punct având în vedere că ne antrenăm în formula completă de puţin timp.

Cele două formaţii se vor întâlni joi dimineaţă, de la orele 11:00, într-o altă confruntare de verificare.

6 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe luta :

    asa este coach
    Cu mai putin de 10 zile pana la debutul sezonului in meciul cu Miercurea Ciuc joaca minute bune un jucator fara contract, Misha Petcovic, care dealtfel a jucat in toate meciurile amicale. Oare o sa-l vedem pe acest jucator si in meciuri oficiale jucand pentru clujeni? L-am vazut in poze de aici am dedus ca ajucat dar pe siteul oficial al clubului nu apare la marcatori. Apare Wright de doua ori. L-au trecut pe acesta de doua ori decat sa-l evidentieze pe sarb.

    cu 11 ani în urmă (19.09.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe minu-s :

    asa si?
    cu ce sa-l treaca daca n-a marcat? normal ca e bun, l-am vazut si eu intr-un meci dar poate nu a jucat destul meciul asta

    cu 11 ani în urmă (19.09.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe minu-s :

    ce chestie
    m-am uitat mai atent, wright e intr-adevar doua ori: "Wright 8 (6 recuperari, 4 pase decisive, 3 interceptii), Wright 4," interesanti astia ai mei de la Cluj

    cu 11 ani în urmă (19.09.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe luta :

    4 puncte
    apartin lui Petkovic, s-a corectat pe siteul oficial, ramane intrebarea : il vedem la Cluj?

    cu 11 ani în urmă (19.09.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe minu-s :

    .
    le-am zis pe facebook si-au corectat dar nu mi-au raspuns ce fac cu Petkovic

    cu 11 ani în urmă (19.09.2012) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca adina_cluj :

    milos petkovic
    pe eurobasket.com Milos Petkovic apare jucator la U mobitelco in sezonul 2012-2013. hmmmm . interesant
    http://www.eurobasket.com/player.asp?Cntry=ROM&PlayerID=154276

    cu 11 ani în urmă (19.09.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!