Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Niksa Bavcevic: ”Mediașul este una dintre cele mai stabile și mai respectate echipe din campionat”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
01.11.2012

niksa bavcevic

Niksa Bavcevic speră să câștige partida pe care echipa sa, U Mobiteloco, o va disputa cu Gaz Metan Mediaș din cadrul etapei a VI-a a LNBM.

Fiecare victorie în deplasare în acest campionat este un bonus, a spus tehnicianul în cadrul unei conferințe de presă ținute joi. Sper că vom putea să luăm bonusul. 

În pregătirea partidei de vineri, ”U” a încercat să remedieze probleme pe care le-a avut în meciurile cu Timișoara și Ploiești, în special cele din defensivă. Bavcevic s-a arătat mulțumit pe atacul echipei sale în cele două meciuri, greșelile din apărare preocupându-l pe tehnician.

În prima partea a acestei săptămâni am analizat meciul cu Ploiești, greșelile pe care le-am facut. În ultimele două meciuri, cu Timișoara și Ploiești atacul a fost la un nivel bun, din păcate am făcut multe greșeli în apărare. Principala noastră preocupare cu Mediaș este să remediem aceste greșeli în apărare.

Antrenorul lui ”U” consideră adversara de vineri drept una dintre cele mai bune echipe ale campionatului, cu un lot valoros, iar pe Marcel Țenter un antrenor bun, de care baschetul românesc are nevoie.

Mediașul este una dintre cele mai stabile și mai respectate echipe din campionat. Au o rotație clasică, șase jucători străini plus trei români de valoare. Pentru mine va fi plăcut să mă reîntâlnesc cu Mandache, jucător pe care l-am antrenat la Steaua. Cred că ei au sub panou jucători foarte buni, Mladenovic, Nicoară, Ivanovic și pe poziția de point guard un  jucător foarte bun de talie europeană, Slobodan Dundjerski, plus Mandache. Sunt convins că vom avea o partidă foarte dificila. Așteptăm suporterii la Mediaș să ne susțină, așa cum au făcut-o și până acum la partidele din deplasare. Știu că Marcel Țenter face un scouting foarte bun și sunt convins că ne-a studiat foarte bine. Cu siguranță va trebui să schimbăm ceva și deja am schimbat ceva la antrenamente, vom mai face și alte ajustări pentru că nu poți să mergi constant pe aceleași principii. Marcel Țenter este unul dintre antrenorii pot face multe pentru baschetul românesc.

Meciul dintre Gaz Metan Mediaș și U Mobitelco este vineri, de la ora 19:00, în direct pe DigiSport!

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!