Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Niksa Bavcevic: "Nu ne va fi uşor sub panouri"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
08.11.2012

Foto: Andor Marton

"U" Mobitelco BT Cluj-Napoca şi BC Timba Timişoara deschid etapa a 7- a din cadrul Ligii Naţionale de Baschet masculin. Confruntarea este programată în această seară, de la orele 19:00, la Sala Sporturilor Horia Demian.

Într-o conferinţă de presă premergătoare jocului, Niksa Bavcevic a declarat că se aşteaptă la un meci greu chiar dacă bănăţenii sunt nou promovaţi. Tehnicianul croat spune că va fi un duel aprig sub panouri acolo unde timişorenii stau destul de bine.

După cele trei meciuri dificile, cu Timişoara, Ploieşti şi Mediaş, acum ar trebui să avem parte de un joc mult mai uşor, dar nu va fi aşa pentru că Timba nu este o echipă rea. Au un moral bun după victoria împotriva celor de la Rovinari. Au jucători înalţi, recuperează bine şi trebuie să fim atenţi la acest aspect pentru că nu ne va fi uşor sub panouri. Am jucat împotriva lor în pregătiri, dar nu se pot trage concluzii. Timba este o altă echipă faţă de atunci. Sper ca mâine să-i putem oferi lui Tyler un cadou, o victorie împotriva celor de la Timba.

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca andrej :

    cam standard aceste conferinte
    cred ca inainte de meciul cu asesoft si gaz metan era acelasi lucru: va fi greu sub panouri. pare o constanta. caz in care ar trebui in pauza sa ia un jucator sub panou si sa ne spuna ca va fi greu in afara arcului. mi se pare o declaratie care nu spune nimic

    cu 11 ani în urmă (08.11.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!