Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Niksa Bavcevic: "Nu sunt un copil să îmi dea cineva o lecţie"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
21.10.2012

Foto: Andor Marton

BC Timişoara nu a rezistat bombardamentului venit de la mare distanţă din mâinile adversarului. Duminică seară bănăţenii au încasat 12 coşuri de trei puncte şi au cedat pentru a doua oară consecutiv în patru meciuri, scor 79-89. În schimb "U" Mobitelco a rămas neînvinsă în Liga Naţională de Baschet adunând patru victorii din tot atâtea posibile.

Partida de la Sala Sporturilor Constantin Jude a fost extrem de tensionată, dovadă fiind faptul că Niksa Bavcevic a fost eliminat înainte cu un minut de finalul jocului. Extrem de furios, tehnicianul croat a atacat arbitrajul afirmând că nu merita cele două tehnice primite.

Nu sunt mulţumit de cum m-au tratat arbitrii. Am cerut time-out de două ori şi am primit două faulturi tehnice. Nu sunt un copil să îi dea cineva o lecţie. Cer doar un tratament egal pentru mine şi echipa mea. Am cerut time-out, dar nu mi-au acordat. La primul tehnic l-am întrebat pe observator de ce domnii de la Timişoara stau în spatele băncii. Apoi, arbitrii au făcut spectacol cu oamenii noştrii şi i-au trimis de lângă bancă. I-au dat fault lui (n.r. Cristescu) şi mie pentru că am intervenit. Aşă că ce... omorâţi mesagerul? Nu înţeleg. Trebuie să scot acum bani din buzunar. Nu am meritat asta. Ştiu când merit, dar nu acum. Doar m-am adresat observatorului, nu am jignit pe nimeni. Am cerut să se aplice regulamentul. Am rugat ambii arbitrii să îmi explice de ce am luat tehnic. Au spus că îmi vor comunica după meci. Nu au mai zis nimic... Nu pot să înghit asta, nu sunt un copil!

În ceea ce priveşte jocul, Bavcevic s-a arătat extrem de mulţumit de jocul prestat de elevii săi, fiind de părere că a depăşit adversarul la toate capitolele.

Victoria noastră e mai mult decât meritată. Sunt foarte mulţumit de cum au jucat băieţii mei. Tactic am analizat foarte bine adversarul şi i-am depăşit la toate capitolele. I-am blocat în defensivă şi nu i-am lăsat să joace rapid. Azi ne-am organizat foarte bine. Cred că în tot meciul nu am avut mai mult de două şuturi necontrolate. Am avut un joc foarte matur în ambele faze. Îmi felicit jucătorii. Ne aşteptam să întâlnim un adversar foarte dificil. Ne-am pregătit toată săptămâna, i-am studiat şi am găsit cum să îi blocăm. Am consumat însă foarte multă energie pentru că la Timişoara se câştigă foarte greu. Ei au folosit jucători mici şi au mizat pe viteză, dar am reuşit să îi dejucăm. Pot spune că Timişoara nu m-a surprins cu nimic azi. Nu au fost uşor de citit, dar azi am fost mult mai buni.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!