Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Niksa Bavcevic: ”Sunt mulțumit că am trecut în faza următoare a Cupei României!”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
30.09.2012

Niksa Bavcevic este mulțumit de faptul că echipa sa a reușit să se califice în sferturile de finală ale Cupei României.

Într-o declarație publicată de site-ul oficial al echipei sale, antrenorul lui U Mobitelco a explicat înfrângerea cu Giurgiu printr-un joc slab făcut în atac și a caracterizat meciul de duminică, contra SM București, câștigat cu 87 - 69, drept unul bun.

A fost un turneu mai greu decât ne-am așteptat.  Sâmbătă am avut o partidă slabă în ofensivă, cu CSȘ Giurgiu, iar duminică, în ultima zi, ne-am adunat și am reușit un joc foarte bun. Sunt mulțumit că am trecut în faza următoare a Cupei României, a spus Bavcevic conform sursei citate.

”U” s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României de pe poziția a doua a seriei I datorită coșaverajului superior celorlalte două clasate pe pozițiile secunde în seriile II și III. Clujul a avut un coeficient de 1.31, Craiova 1.2, iar BC Mureș 1.11.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!