Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Niksa Bavcevic: "Va fi un meci dificil la Timişoara, dar vom vedea unde suntem"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
21.10.2012

foto: Andor Marton

Neînvinsă în primele trei runde, U Mobitelco Cluj-Napoca va evolua azi pe terenul vicecampioanei BC Timişoara. Cele două formaţii se cunosc foarte bine din sezonul trecut, atunci când s-au duelat în semifinale. Timişoara a avut câştig de cauză, 3-0 şi s-a calificat în finală.

Acum însă, ardelenii au un nou tehnician pe bancă. Niksa Bavcevic a prefaţat pentru site-ul oficial al clubului jocul de la Timişoara şi spune că alb-violeţii au mai multe avantaje înainte de partida de azi. Totuşi, antrenorul lui "U" spune că pentru echipa sa începe momentul adevărului, în condiţiile în care Timişoara este primul adversar dificil dintr-o serie de trei, alături de Ploieşti şi Mediaş, formaţii pe care alb-negri le vor înfrunta în perioada următoare.

Timişoara are câţiva jucători europeni buni, are o bancă lungă, are mai multe sisteme de joc şi în plus evoluează acasă, iar acest lucru este în avantajul lor. Va fi un meci dificil, dar vom face tot posibilul să ne întoarcem acasă cu două puncte.

Bavcevic nu l-a uitat pe fostul său elev, Bogdan Popescu, despre care are doar cuvinte de laudă. Antrenorul croat vede însă şi alte pericole în tabăra Leilor din Banat.

Am lucrat la Steaua cu Bogdan Popescu, este un jucător bun, dedicat baschetului, este genul de jucător pe care ţi l-ai dori în echipa ta, nu în echipa adversă. Îl cunosc şi pe Căpuşan din perioada când antrenam pe Steaua. Ii ştiu, de asemenea, şi pe o parte din jucătorii ex-iugoslavi, pe Sarovic, Djerasimovic sau Jovanovic. Timişoara are, de asemenea, jucători americani de valoare şi este o echipă care a făcut meciuri foarte bune şi în cupele europene.

"U" va miza însă în partida de la Timişoara şi pe câţiva jucători care au suferit accidentări în ultima perioadă.

Avem câteva veşti bune, Mario Lazar este refăcut complet, Reinar Hallik şi Sean Barnette sunt mai bine după accidentări.

Partida dintre BC Timişoara şi U Mobitelco Cluj-Napoca va avea loc azi, de la ora 20:00, la sala C. Jude din Timişoara.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!