Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Niksa Bavcevic vorbeşte despre Steve Ross şi Paul Chetreanu

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
23.11.2012

                                                           

Steve Ross ar putea reveni pe teren cu ocazia meciului dintre "U" Mobitelco şi Farul Constanţa. Niksa Bavcevic a declarat la conferinţa de presă premergătoare duelului de vineri că încă nu este decis dacă îl va folosi sau nu pe Ross.

Steve este mult mai sănătos decât acum câteva săptămâni. El a făcut deplasarea alături de noi la Giurgiu, acolo unde am luat decizia ca el să rămână în afara lotului pentru respectiva confruntare. Nu ştiu dacă Ross va juca vineri, mă voi decide în această seară. Cert este că Steve se simte din ce în ce mai bine.

Referitor la Paul Chetreanu, acesta ar putea reîncepe antrenamentele normale în maxim zece zile.

Despre Paul Chetreanu avem veşti foarte bune. Încă nu a început antrenamentele, însă se află în perioada în care lucrează la condiţia fizică. Operaţia suferită în Croaţia s-a dovedit a fi foarte bine. Recuperarea decurge foarte bine şi cel mai probabil între 7 şi 10 zile Paul va reveni la antrenamentele normale.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!