Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Niksa Nikolic: “Am arătat că putem juca la un nivel înalt”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
19.10.2014

Niksa Nikolic (foto: în alb), fundașul de la Gaz Metan Mediaș a oferit pentru Total Baschet o declarație la finalul meciului pe care echipa sa l-a câștigat în fața lui SCM U Craiova. Jucătorul sârb s-a declarat mulțumit de modul în care echipa sa a jucat în defensivă și mai ales că Gaz Metan a obținut prima victorie. Nikolic consideră că medieşenii au luptat mai mult și nu au irosit aruncările deschise de care au avut parte:

„A fost un meci foarte important pentru noi, veneam după două înfrângeri cu multe puncte primite și o apărare slabă. Acesta a fost și primul nostru obiectiv pentru acest meci, să jucăm o apărare cu adevărat bună. Când începi așa un meci, cu o defensivă puternică și toată lumea înscrie multe puncte, o mulțime de aruncări deschise este ușor să joci. Am arătat că putem juca la un nivel înalt și trebuie să continuăm să jucăm în acest mod.

Cred că am luptat mai mult în acest meci. Am jucat acasă și ne-am bătut mai mult, am făcut acest lucru și plus după un defensiv excelent am avut multe aruncări deschise de care am profitat.

Cred că după acest meci va fi mai ușor pentru noi, deoarece nu suntem o echipa așa experimentată dar am arătat că putem juca. Urmează meciul de la Pitești, noi mergem la fie care meci să câștigăm deci trebuie să ne facem treaba.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!