Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Niksa Nikolic: „Am avut o perioadă foarte bună, însă le-am dat ocazia să revină pe final”

Dan Oancia

Dan Oancia
14.01.2015

CS Gaz Metan Mediaș a pierdut la limită în prima etapă a returului din Liga Națională de Baschet Masculin. „Găzarii” au fost înfrânți pe final, la șase puncte diferență de către BC Mureș Târgu Mureș, scorul final fiind 77-80.

Niksa Nikolic de la Gaz Metan Mediaș a fost marcator a 6 puncte, pe lângă cele cinci recuperări și trei assisturi. „A fost un meci foarte greu. Am avut o perioadă foarte bună în sfertul trei, însă le-am dat oportunitatea să revină. A fost un joc strâns, dar din păcate câștigătorii au fost ei. Detaliile mici au făcut diferența, câteva aruncări, câteva recuperări. Ei au marcat când a trebuit, noi nu. În etapa viitoare vom merge la Cluj ca să jucăm ceea ce știm. Dacă o vom face precum cele 30 de minute de astăzi, putem câștiga în fața oricui. Sperăm să câștigăm...”, a declarat Niksa Nikolic la finalul meciului cu BC Mureș Târgu Mureș.

Paritda din etapa viitoare dintre U BT Cluj-Napoca și Gaz Metan Mediaș este programată duminică, în 18 ianuarie.

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC Mureș Târgu Mureș erebus :

    sase puncte...
    Diferenta,adica 77-80?

    cu 9 ani în urmă (15.01.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!