Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Niksa Nikolic: „Mergem să ne facem jocul și dacă reușim avem șanse să câștigăm”

Silviu Isailă

Silviu Isailă
10.03.2015

CSU Sibiu și Gaz Metan se vor întâlni miercuri, 11 martie, într-o partidă ce constă pentru etapa a 23-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Sârbul Niksa Nikolic a vorbit despre această confruntare.

„Un meci foarte important pentru noi și pentru ei, ambele echipe avem încă șanse pentru play-off și cred că meciul acesta va fi decisiv pentru clasament. Suntem într-un ritm bun, am bătut Oradea, înainte de asta am făcut un meci bun cu Asesoft Ploieşti. Nu am câștigat, norocul nu a fost de partea noastră, dar suntem într-un ritm bun și mergem să ne facem jocul și dacă reușim avem șanse să câștigăm.”

Acesta vorbește despre situația sibienilor din ultima perioadă:

„Și-au schimbat antrenorul, nu sunt într-un moment bun, dar nu ne gândim la asta. Ne vom pregăti meciul ca pe toate celelalte, va trebui să știm cum să atacăm și să ne apărăm, va trebui să ne concentrăm și să jucăm cum am jucat meci de meci până acum și asta ne va aduce, poate, o victorie.”

 Partida va începe la ora 18.00 și va fi transmisă în direct de DigiSport.

foto: Vlad Filipaș

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!