Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Norbert Kelemen este noul jucător al lui SCM Timișoara

Norbert Kelemen este noul jucător al lui SCM Timișoara

SCM Timișoara a anunțat un nou transfer pentu sezonul viitor. Este vorba despre Norbert Kelemen, jucător în vârstă de 21 de ani și care ocupă pozițiile 1 și 2.

Kelemen a semnat pentru un sezon cu echipa condusă de Dragan Petricevic. În vârstă de 21 de ani și măsurând 1,92 metri, baschetbalistul timișorean a mai jucat la echipele BC Timișoara 2, BC Timba, dar și la Hodmezovasarhelyi Kosarsuli, în Ungaria.

„Abia aștept să joc din nou pentru Timișoara! Sunt pregătit să muncesc și voi da totul pentru această experiență. Pandemia ne-a stricat tuturor planurile, dar în același timp mă motivează mai tare să muncesc. Îmi doresc să fim și mai buni în sezonul următor", a declarat Norbert Kelemen, pentru site-ul clubului.

Norbert Kelemen va fi coleg la SCM Timișoara cu Igor Mijajlovic, Adam Mirkovic, Alexandru Olah, Milos Komatina, Lewis Dolphin Stallworth IV, Sherwood Brown, Nikola Gajic, Mirel Dragoste, Laszlo Lazăr, Robert Șchipor și Cristian Mocrițchi.

*foto: instagram norba

2 comentarii la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!