Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Norberto Alves: „Am făcut un meci cu mult sub așteptările noastre”

Norberto Alves: „Am făcut un meci cu mult sub așteptările noastre”

Miercuri, 8 decembrie, CSM Oradea „a răzbunat-o” pe CSO Voluntari pentru eliminarea din FIBA Europe Cup și a învins-o pe Benfica Lisabona la o diferență de 12 puncte, 68-56, după un meci controlat în totalitate.

Oaspeții au avut o încercare de a reveni în sfertul al treilea, însă gazdele au rezistat și au obținut prima victorie din faza secundă a FIBA Europe Cup. Portughezii nu s-au putut baza nici pe Aaron Broussard, care va absenta trei săptămâni din cauza unei rupturi musculare.

Am făcut un meci cu mult sub așteptările noastre. Nu am reușit să ne găsim ritmul ofensiv pe care ni-l doream și asta pentru că, de fiecare dată când ne apăram cu succes sau obțineam o recuperare defensivă, comiteam o greșeală chiar la începutul posesiei. Echipa a avut o reacție excelentă, am revenit la șapte puncte în sfertul al treilea, însă, apoi, s-a întâmplat ceva inexplicabil – al doilea fault tehnic al lui Frank Gaines. Unul dintre arbitri a decis să iasă în față și asta ne-a întrerupt momentul bun, dar nu e o scuză. I-am simțit pe băieți foarte obosiți, nu am început bine jocul și nu am avut ritmul potrivit pentru a câștiga”, a declarat Norberto Alves, antrenorul principal al Benficăi, conform slbenfica.pt.

În următoarea etapă a competiției europene, Benfica Lisabona va primi vizita lui Trefl Sopot, formație care a pierdut pe teren propriu disputa cu Sporting CP: 72-83.

*foto: Roby Boroș/fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!