Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Norberto Alves, antrenorul lui Benfica: „Opțiunea este victorie sau victorie”

Norberto Alves, antrenorul lui Benfica: „Opțiunea este victorie sau victorie”

Benfica Lisabona se pregătește de duelul cu CSO Voluntari din preliminariile FIBA Europe Cup. Cele două grupări luptă pentru un loc în finala turneului A, acolo unde o pot întâlni pe Donar Groningen sau pe Swans Gmunden.

Norberto Alves, antrenorul în vârstă de 53 de ani al lui Benfica, a vorbit despre echipa sa, înaintea disputei din Olanda:

Nu ne-am descurcat prea bine la linia de libere și chiar și din afara semicercului suntem puțin sub așteptări. Echipa a reușit să obțină aruncări bune însă e limpede că suntem o formație cu mulți jucători noi care au nevoie de timp pentru a se cunoaște. Ceea ce iese în evidență la echipa noastră e că avem o capacitate mare de coeziune”, conform slbenfica.pt.

De asemenea, Alves a lăudat-o pe CSO Voluntari și a spus că formația sa trebuie să se concentreze în apărare.

Am urmărit această formație în ultimele săptămâni. Le-am urmărit perioada de pregătire și ne-am pregătit pe noi înșine, evident. Este o echipă care a jucat mai multe meciuri în Europa și s-a duelat cu echipe de calitate, în special în Turcia. Pe poziția de fundaș au un jucător foarte bun, Sarunas Vasiliauskas, și sunt puternici și la poziția 3, unde îl au pe Malcolm Lee, baschetbalist ce a evoluat în NBA. De asemenea, pe poziția 4 au un român foarte experimentat, cu experiență în străinătate, pe Vlad Moldoveanu. Va fi foarte important ca jucătorii noștri să se apere bine. Avem o adversară de calitate, ne așteptam la asta. Echipele de top din România investesc mult în baschet. În acest moment opțiunea este victorie sau victorie.

Disputa dintre CSO Voluntari și Benfica Lisabona începe la ora 18:00 și poate fi urmărită pe YouTube.

*foto: slbenfica.pt

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!