Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Noua Sală a Sporturilor din Oradea începe să prindă contur

Noua Sală a Sporturilor din Oradea începe să prindă contur

În ciuda pandemiei de coronavirus, lucrările la noua sală polivalentă din Oradea au avansat. 

Astfel, potrivit site-ului oficial al clubului CSM CSU Oradea, lucrările au ajuns la un stadiu de efectuare de 40%. Mai exact, până în prezent a fost turnată fundația, cât și plăcile de beton de la parter și etaj, urmând a se finaliza curând structura tribunelor din partea superioară, după cum poate fi văzut și în galeria foto.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Baschet.ro (@baschet.ro) on

Reamintim că lucrările au început în noiembrie 2018, la câteva luni după semnarea contractului de lucrări între Compania Națională de Investiții și asocierea Construcții Erbașu S.A, Intergroup Engineering S.R.L, Delta ACM 93 S.R.L și Trameco S.A.

Construcția va fi realizată pe strada str. Traian Blajovici nr. 24, în locul fostei piețe de vechituri, lângă Aeroportul Oradea, vizavi de Cartierul Europa. Noua Sală Polivalentă va avea 5000 de locuri și va putea fi folosită în folosul competițiilor sportive, dar și în folosul anumitor evenimente care necesită un spațiu mare pentru desfășurare. 

Totalul sumei pentru acest obiectiv este de aproape 28 de milioane de euro, Primăria Oradea va asigura 19% din valoarea investiției. Din totalul sumei doar 20,5 milioane de euro este valoarea lucrărilor la construcția efectivă a sălii.

*foto: facebook CSM Oradea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!