Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Noua Sală Polivalentă din Craiova găzduieşte sâmbătă primul meci de baschet

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
16.11.2012

Marcajul terenului de baschet a fost primul aplicat în noua Sală Polivalentă

După 18 ani baschetul revine în Sala Sporturilor din Craiova. Sâmbătă, 17 noiembrie, formaţiile SCM "U" Craiova şi BC PH Miercurea Ciuc testează panourile sălii ultramoderne unde încap 4000 de spectatori. Partida este programată să debuteze la orele 19:00 în Sala Sporturilor care a costat municipalitatea 18 milioane de euro.

În cadrul unei conferinţe de presă susţinute  în urmă cu câteva zile, viceprimarul Cristina Calangiu a precizat că Primăria a luat hotărârea de a nu percepe nicio taxă echipelor din cadrul clubului SCM Craiova, până la data de 1 ianuarie 2013 cu scopul de a "readuce publicul iubitor de sport în Bănie în Sala Polivalentă".

Accesul în sală la meciul cu PH Miercurea Ciuc se face pe baza invitaţilor care se pot ridica de la Sala "Ion Constantinescu" şi de la Sala Polivalentă.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Ahilosu :

    Liga I
    Echipa de liga I banuiesc ca nu joaca tot acolo, nu?

    cu 11 ani în urmă (16.11.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!