Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

NU ACTIVATI. EXCLUSIV. Bogdan Țibîrnă și Dani Popescu la BCM U Pitești

Costin Marinescu

Costin Marinescu
23.12.2011

Bogdan Țibîrnă și Dani Popescu au ajuns la o înțelegere cu BCM U Pitești. Cei doi jucători au semnat înțelegeri valabile pe ........................sezoane și vor debuta pentru formația din județul Argeș în sferturile de finală ale Cupei României împotriva lui Dinamo București.

Atât Țibîrnă cât și Popescu au evoluat în acest tur de campionat pentru CS Otopeni, echipă ce s-a desfințat din cauza problemelor finaciare.

Țibîrnă este juniorul român care în acest sezon a avut cel mai mare salt din punct de vedere al prestației. El a evoluat în toate partidele disputate de Otopeni și a avut medii pe meci de 28:45 minute, 13.1 puncte, 6 recuperări și un indice de eficiență de 14.7. Pivotul născut în 1991 la Iași a fost titular în 8 partide. El ocupă primul loc în Topul Juniorilor români sub 22 de ani întocmit săptămânal de totalbaschet.ro și a fost desemnat de.......................ori Juniorul etapei.

Dani Popescu a evoluat la rându-i în toate meciurile echipei sale din acest sezon și a început în primul cinci al ilfovenilor în 14 partide. El are medii pe meci de 31:19 minute jucate, 8.2 puncte, 4.4 recuperări și 4.2 pase decisive, fiind liderul Otopeniului la acest capitol. Popescu a mai evoluat în Divizia A la Rapid București și Steaua Turabo.

Cei doi se alătură lotului piteștean la aproape o lună de când un alt fost jucător al formației din Ilfov, Slobodan Popovic, a semnat cu clubul din Trivale.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!