Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Numirea lui Tocală la ANST, şansa lui Virgil Stănescu la FRB?

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
31.05.2012

Stănescu a declarat în trecut că ar fi interesat să conducă în viitor FRB

În urma deciziei de numire a lui Carmen Tocală în funcţia de preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Sport şi Tineret, actualul preşedinte al FRB va fi nevoit să renunţe la conducerea forului de baschet. Asta înseamnă că în perioada următoare vom avea un nou preşedinte la FRB.

Unul dintre cei care şi-au manifestat interesul pentru a conduce baschetul românesc este fostul mare internaţional Virgil Stănescu. Retras din activitatea în urmă cu doar o lună, Stănescu ar avea astfel timp deplin să se ocupe de soarta baschetului din ţara noastră. Cei mai mulţi dintre fanii jocului sub panou din ţara noastră au primit cu încredere intenţia lui Virgil de a candida în viitor la conducerea FRB.

Deocamdată e însă mult prea devreme pentru a putea vorbi despre un nou şef la FR de Baschet. Alegerile pentru un nou preşedinte vor avea loc în vara anului 2013!

Ultima oră: (surse) interimatul la şefia FRB va fi asigurat de actualul secretar general, Dan Berceanu

1 comentariu la aceasta stire:
  • azucar :

    da..e o solutie
    O schimbare intotdeauna e bine venita. Nu se stie niciodata ce idei are domnul Stanescu. Dupa prestatiile din timpul jocului si caracterul uimitor pe care il are, ar putea deveni presedinte FRB.

    cu 11 ani în urmă (31.05.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!