Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

O nouă evoluție solidă pentru Octavian Popa Calotă

Radu Bărăian

Radu Bărăian
29.10.2015

CSU Sibiu a câștigat un meci foarte important la Pitești, pe terenul celor de la BCM U, scor 80-76, victorie pe care și-a pus amprenta semnificativ și conducătorul de joc, Octavian Popa Calotă. Activ pe ambele faze de joc și destul de eficient, Popa Calotă a fost cel mai productiv jucător pregătit de Dan Fleșeriu în Trivale. 

Titular și cu 28 de minute totalizate, sibianul și-a trecut în cont 14 puncte, 8 recuperări, 5 pase decisive, o intercepție, dar și 4 mingi pierdute, totul pentru un indice la eficiență de 17 unități, cel mai mare indice al Sibiului în confruntarea cu argeșenii. Din punct de vedere al procentalor, sportivul român a terminat disputa cu 63% (5/8) de la 2 puncte, 25% (1/4) de la mare distanță, respectiv 50% (1/2) din dreptul liniei de fault. 

Celelalte puncte ale grupării CSU Sibiu în victoria de la Pitești au venit pe mâna jucătorilor Boris Lalovic 12, Lawrence Gilbert 12, Williams Mathias Paul 12, Igor Mijajlovic 10, Kevin Hardy  9, Michael Lee Harrison 8 și Cornel Cioacătă 3. 

Octavian Popa Calotă nu a lipsit niciun meci din garnitura sibienilor în acest sezon, acumulând în cele 5 meciuri jucate medii de 11.6 puncte, 4.2 recuperări, 4.2 pase decisive, 1.0 intercepții, 2.2 mingi pierdute și 10.4 la eficiență, totul în 27:45 minute jucate. 

*Foto: csusibiu.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!