Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

O nouă întâlnire între Energia și Dinamo are loc sâmbătă

Paul Olar

Paul Olar
11.03.2016

Sala Voievod Litovoi din Târgu Jiu găzduiește sâmbătă, 12 martie, un joc din faza a doua a Ligii Naționale. Energia Târgu Jiu se reîntâlnește cu Dinamo, într-un meci ce va demara la ora 17:00.

Aflată într-o situație tragică din cauza problemelor financiare, Energia Târgu Jiu a fost părăsită de toți jucătorii ce au dus greul în campionat și FIBA EuroCup. Cu excepția sportivilor Raimundas Danys și Paris Horne, gorjenii nu mai au în lot niciun jucător străin, iar rezultatele recente sunt în consecință.

Baschetbaliștii lui Iannis Diamantakos vin după șase înfrângeri consecutive, ultima în compania leilor de la BC Timișoara. Drept urmare, Energia ocupă locul trei în grupa valorică 7-12, cu un total de 36 de puncte.

Un eșec a suferit în jocul anterior și Dinamo București. Elevii lui Aleksandar Todorov au fost învinși în ultima secundă de Jay Threatt, fundașul lui Phoenix Galați. Bucureștenii sunt o poziție în fața Enegiei, grație celor 38 de puncte acumulate.

Disputa de mâine va fi întâlnirea cu numărul cinci dintre cele două echipe.

*Foto: csenergia.eu

1 comentariu la aceasta stire:
  • CS Energia Târgu Jiu airjordan :

    Straini
    Si de unde ai tras concluzia ca din cauza ca nu mai are decat doi straini nu mai sunt rezultate? Faptul ca nu au decat o rotatie de 6 jucatori nu este o cauza?

    cu 8 ani în urmă (11.03.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!