Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

O victorie și o remiză pentru Dinamo Știința în meciurile cu CSM Mediaș

O victorie și o remiză pentru Dinamo Știința în meciurile cu CSM Mediaș

Dinamo Știința București și CSM Mediaș au susținut ieri, 13 septembrie și astăzi, 14 septembrie, primele partide de verificare din acest presezon. Primul joc a fost câștigat clar de Dinamo Știința iar cel de al 2-lea s-a încheiat la egalitate, după ce ambii antrenori au convenit să încheie partida după 40 minute de joc.

În primul joc Dinamo Știința București s-a impus cu un categoric 95-65. Doar primul sfert a fost echilibrat și încheiat cu scorul de 19-16 pentru gazde. Diferența s-a făcut în sfertul secund, e care bucureștenii l-au câștigat cu 34-18.

Mladen Jeremic a fost cel mai bun jucător al meciului cu 23 de puncte, 5 pase decisive și 4 recuperări.Andrei Calenic a adăugat 20 de puncte și 2 recuperări iar Armin Cane a terminat cu 20 de puncte, 9 recuperări și 4 pase decisive.

Pentru medieșeni, Nikola Siladji a marcat 12 puncte iar Jacob Gibson și Titus Nicoară au adăugat câte 11 puncte fiecare.

Meciul secund a fost diferit. Echipa antrenată de Mihai Popa a câștigat primul sfert cu 23-16. Până la pauză Dinamo a egalat la 45. În repriza secundă cele două echipe au mers umăr la umăr iar scorul final a fost 81-81. În acest joc s-au consemnat 12 schimbări la conducere și alte 9 situații de egalitate.

Andrei Calenic a făcut un nou meci excelent și a înregistrat 22 de puncte și 5 recuperări. Armin Cane a contabilizat 18 puncte, 8 recuperări și 8 pase decisive iar Javon Masters, jucător aflat în probe, a reușit 17 puncte, 5 recuperări și 2 pase decisive.

Nikola Siladji a fost principalul realizator de la Mediaș cu 17 puncte, 8 recuperări și 2 pase decisive. Jacob Gibson a reușit la rândul său 17 puncte plus 2 recuperări și 2 pase decisive. Octavian Popa Calotă a terminat cu 12 puncte și 5 recuperări.

Statisticile de la cele două meciuri pot fi consultate în galeria foto.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!