Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Octavian Ilie: „O să ne îndeplinim obiectivul, o să rămânem în ligă”

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
26.09.2023

Octavian Ilie: „O să ne îndeplinim obiectivul, o să rămânem în ligă”

Laguna Sharks București nu a avut parte de cel mai fericit start de sezon. Gruparea care a evitat la limită retrogradarea în stagiunea anterioară a înscris doar 40 de puncte și a încasat 75 în disputa cu CSO Voluntari din Sala Sporturilor Gabriela Szabo. Rechinii au luptat curajos în debutul partidei, dar au înscris doar 15 puncte în a doua repriză.

Octavian Ilie a sosit la Laguna în această vară de la CSM Târgu Jiu și a fost titular în meciul cu formația de la marginea Capitalei. Tânărul baschetbalist a adunat 5 puncte 3 recuperări și 2 pase decisive în cele 29 de minute petrecute pe parchet. Iată ce a avut acesta de spus după meci:

„Într-adevăr, n-a fost debutul de sezon pe care ni-l doream. Am început bine jocul, dar s-a văzut rotația scurtă a echipei și încercăm să muncim din ce în ce mai mult și să mergem pe drumul cel bun. Și noi ne-am întărit, eu zic că o să ne îndeplinim obiectivul, o să rămânem în ligă și suntem încrezători”, a spus Ilie în declarațiile de la finalul meciului de pe rețelele de socializare ale adversarilor.

În următoarea etapă, Laguna va juca primul meci de pe teren propriu în fața propriilor suporteri, împotriva celor de la SCM Timișoara. Acest joc este programat sâmbătă, 30 septembrie, de la ora 17:00.

*foto: Ionuț Greere

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!