Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Octavian Ilie și-a prelungit înțelegerea cu CSM Târgu Jiu

Octavian Ilie și-a prelungit înțelegerea cu CSM Târgu Jiu

CSM Târgu Jiu a anunțat pe site-ul clubului faptul că a ajuns la o înțelegere cu Octavian Ilie pentru prelungirea înțelegerii, astfel tânărul jucător va evolua și în 2022/2023 pentru echipa din orașul natal.

Ilie vine după un sezon în care a avut un salt important în privința minutelor în LNBM, în cele peste 17 minute pe întâlnire totalizând medii de 3.4 puncte, 2.0 recuperări și 1.1 assist-uri, cu 37.5% procentaj al aruncărilor de la distanță.

De asemenea, el a prins două meciuri în Cupa României, unde în aproape 25 de minute petrecute în medie pe parchet a stat cu 5.0 puncte, 2.5 recuperări și 1.5 pase decisive. La nivel de prim eșalon, sezonul precedent a fost „career best” pentru Octavian Ilie.

„Mă bucură faptul că s-a ajuns la un consesns în ceea ce privește situația lui Octavian Ilie. Este un jucător tânăr, localnic, care cu siguranță va creste în evoluții în următoarea perioadă, iar CSM Târgu Jiu este mediul propice pentru asta. L-am văzut foarte motivat în aceasta perioadă, în care s-a pregătit cu noi, și dacă va continua pe această direcție, cu siguranţă va fi un câștig de ambele părți”, a declarat Claudiu Alionescu, antrenorul echipei, pentru csmtargujiu.ro.

În vârstă de 19 ani, Octavian Ilie și-a făcut debutul în LNBM în stagiunea 2018/2019, pe când evolua pentru ACS Târgu Jiu, el bifând partide și la Știința București, respectiv Dinamo București, iar la juniori pentru CSM București.

Gorjenii i-au păstrat în lot pe Camil Berculescu, Andrei Gheorghe, Andrei Bărăgan, Alexandru Berca și Porter Troupe, iar printre noii jucători se numără Bogdan Penciu, Dylan Frye, Shamiel Stevenson, Tyler Creammer și Andriy Agafonov. Deși în această vară și-a prelungit înțelerea, Dylan Carl a părăsit echipa din motive personale.

*foto: csmtargujiu.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!