Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Octavian Popa Calotă: „Am fost echipa mai în formă”

Adrian Stoinea

Adrian Stoinea
13.12.2014

Octavian Popa Calotă, unul dintre principalii artizani ai succesului lui CSU Sibiu, scor 75-61, din partida cu SCM U Craiova, a declarat, la finalul partidei, că se aştepta la o replică dură din partea oltenilor.

„A fost un meci extrem de dificil. Știam că formaţia Craiovei va veni aici să-şi vândă pielea scump, ceea ce a şi făcut. Dar noi am fost echipa mai în formă, am avut şi publicul alături de noi şi sperăm să o ţinem tot aşa”, a spus Octavian Popa Calotă.

Întrebat despre prestaţia remarcabilă a nou-venitului Leroy Hurd, fundaşul lui CSU Sibiu a răspuns: ,,De asta a şi fost adus, ca să ne ajute. Cred că este un jucător bun din ce am văzut şi sunt sigur că va fi un om de bază la noi, care ne va ajuta mult în viitor.”

Coordonatorul de joc al ,,galben-albaştrilor”, Octavian Popa Calotă, a reuşit 17 puncte, 4 recuperări şi 3 pase decisive, cu un indice la eficienţă de 19 unităţi.

*Foto: csusibiu.ro

4 comentarii la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM :

    !
    De cand nu il mai "cheama" Kevin ii mult mai bun!

    cu 9 ani în urmă (13.12.2014)
    • BC CSU Sibiu @lexCSU:

      Kevin baiat bun
      Porecla ramane porecla chiar daca s-a maturizat foarte mult in ultimii 2 ani, in plus chiar si copilasului sau i se spune Kevinut :D

      cu 9 ani în urmă (13.12.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      !
      Pai cand juca cu Kevin pe tricou, era in permanenta tinta glumelor de prost gust (cel putin la Cluj unde am prins o serie de injuraturi intre el si cei care il ironizau pentru "kevinul" de pe tricou)! :D

      cu 9 ani în urmă (13.12.2014)
    • BC CSU Sibiu @lexCSU:

      Kevin
      Stai linistit ca si la Sb o fost injurat destul, dar nu pentru nume ci pentru evolutiile din trecut :)). Acum multi regreta ca l-au injurat, chiar e un baiat ok si da totul pe teren.

      cu 9 ani în urmă (13.12.2014)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!