Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Octavian Popa Calotă: „Am încheiat amiabil colaborarea cu CSU Sibiu, iar oferte sunt”

Andrada Comănici

Andrada Comănici
13.06.2011

Sosit în curtea celor de la CSU Atlassib Sibiu în sezonul 2005-2006, Octavian Popa Calotă se pare că a ajuns la final de drum în colaborarea cu echipa la care şi-a început cariera de baschetbalist profesionist. De comun acord cu preşedintele clubului sibian, Mircea Vulc, Kevin a ajuns la o înţelegere amiabilă în ceea ce priveşte încetarea colaborării sale cu gruparea de pe Cibin, motivul fiind unul de ordin financiar. De asemenea, după un sezon precedent în care acesta a înregistrat o creştere notabilă de formă, Calotă afirmă că a fost ofertat de diverse cluburi şi că urmează să facă o alegere în viitorul apropiat:

Ai avut parte de un sezon 2010-2011 bun în care s-a putut remarca o creştere de formă în ceea ce te priveşte. Cum ai caracteriza acest sezon precedent şi care sunt concluziile pe care le-ai putea trage asupra acestuia?
A fost un sezon destul de greu, plin de tensiuni. Din fericire am reuşit să-l salvăm pe final de la un adevărat dezastru pentru echipa din Sibiu şi anume necalificarea în playoff. Cu 5 etape rămase din campionat multă lume nu ne mai dădea nici o şansă, dar totuşi am reuşit să ne calificăm. Deci, per ansamblu, am avut un final de campionat bunicel chiar dacă am pierdut în prima rundă de playoff în faţa Clujului, aceştia devenind în cele din urmă campioni.

Continui alături de CSU Sibiu sau ai primit oferte din partea altor cluburi pe care te-ai gândit să le onorezi? Ai încheiat, concret sau verbal, vreo înţelegere cu un anume club până în momentul de faţă?
Am o relaţie bună cu domnul Vulc, acesta mi-a explicat planurile clubului pentru anul viitor şi cum vor avea loc ceva restructurări bugetare, aşa că am considerat să încheiem colaborarea în mod amiabil. Probabil că săptămâna ce urmează totul va deveni oficial imediat ce ne încheiem toate socotelile. Oferte sunt, mă voi decide în viitorul apropiat unde mă duc şi cu siguranţă veţi afla şi voi.

Ce asteptari ai de la viitorul sezon sau care sunt obiectivele pe care ţi-ai dori să le atingi de-a lungul ediţiei următoare de campionat?
Vreau să scot maximul din ce mi se oferă. Momentan mă pregătesc pentru ca să fiu gata pentru orice. Dacă echipa pentru care voi evolua va fi mulţumită de mine la încheierea campionatului atunci mi-am îndeplinit obiectivul.



5 comentarii la aceasta stire:
  • wade :

    cluj?
    Am inteles de la cineva din interiorul clubului ca va semna cu Cluj Napoca.Daca e asa e cea mai mare tradare a unui jucator de la CSU SIBIU.Sa te duci la o rivala de o viata nu e un lucru fair-play.

    cu 12 ani în urmă (13.06.2011) Raspunde
  • AK_07 :

    "U"
    Nu stiu cat se pune problema de fair-play...pana la urma si Marcel Tenter a jucat si la Sibiu si la Cluj, la fel si LeVar... Sincer, eu imi doresc sa il vad pe Kevin la "U" si cred ca ar fi chiar bine primit la Cluj :)

    cu 12 ani în urmă (13.06.2011) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe minu-s :

    @wade
    important e ca nu e rivala de moarte...

    cu 12 ani în urmă (13.06.2011) Raspunde
  • Ceragem :

    ciudat
    ar fi ciudat sa vina la cj kevin, el parea un simbol al SB-ului si oricum el la fel de simpatizat la cj ca si cuic la sb :)). Totusi el e un luptator si pare ca da totul pe teren...

    cu 12 ani în urmă (14.06.2011) Raspunde
  • FC Argeș Pitești adu :

    bca
    va semna cu pitesti

    cu 12 ani în urmă (23.06.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!