Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Octavian Popa Calotă: ”Avem jucători valoroși, dar jocul colectiv scârțâie!”

Costin Marinescu

Costin Marinescu
11.11.2011

octavian popa calotaBCM U Pitești este departe de echipa pe care o vedeau toți cei implicați în baschetul românesc înaintea debutului de sezon. Argeșenii au doar două victorii din șapte partide iar diseară vor întâlni pe propriul teren pe campionii României, U Mobitelco Cluj Napoca.

Octavian Popa Calotă, unul dintre jucătorii de bază ai Piteștiului în acest sezon, a vorbit într-un scurt intreviu acordat totalbaschet.ro despre partida din această etapă și despre debutul de sezon sub așteptări.

Kevin, cum vezi meciul din această seară?
Meciul cu Cluj e important deoarece ne trebuie foarte mult o victoriet. Bineînțeles, avem campioana României în față și va fi un meci foarte dificil. Îmi doresc să facem un meci bun și să câștigăm.

Aveți doar două victorii în șapte meciuri. Ce s-a întâmplat?
De ce am început campionatul așa slab? Nu știu. Problema are rădăcini adânci și nu sunt în putere să-mi dau cu părerea în această privință. Tot ceea ce știu e că avem jucători de valoare dar jocul nostru colectiv scârțîie. Nu cred că există cineva care se aștepta la un asemenea început de campionat din partea noastră.

Crezi că este periclitată accederea voastră în playoff?
Nu cred că accederea în playoff este compromisă încă, dar dacă nu ne revenim repede o să avem probleme și în această privință.

Partida dintre BCM U Pitești și U Mobitelco Cluj Napoca va începe la ora 18:00.

Foto: Felix Cuceanu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!