Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Octavian Popa Calotă continuă la BC SCM Timișoara, Mladen Jeremic se desparte de echipa din Banat

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
30.07.2018

BC SCM Timișoara a anunțat semnarea unui nou acord cu Octavian Popa Calotă. Jucătorul român în vârstă de 33 de ani a semnat un angajament valabil pentru următoarele două sezoane. În schimb, Mladen Jeremic a ales să nu continue la BC SCM Timișoara.

Octavian Popa Calotă a sosit la BC SCM Timișoara în vara lui 2016 și în fiecare dintre cele două sezoane petrecute pe malul Begăi a bifat peste 30 de meciuri în Liga Națională de Baschet Masculin. În stagiunea 2017/2018 „Kevin” a avut medii statistice de 11.2 puncte,3.6 pase decisive și 3.4 recuperări în 22.4 minute petrecute pe parchet, pentru un indice al eficienței de 11.8 unități.

La BC SCM Timișoara, Octavian Popa Calotă va juca din nou sub comanda lui Miodrag Perisic, antrenor care l-a pegrătit timp de două sezoane și la BC CSU Sibiu.

“Mă bucur că am semnat un contract pe doi ani și vreau să mulțumesc conducerii și antrenorului pentru încrederea acordată. Sper să nu dezamăgesc și să ajut la îndeplinirea obiectivelor. Știu că va urma o reconstrucție, dar am încredere în Mișa Perisic, un antrenor pe care îl cunosc” a spus „Kevin” pentru site-ul oficial al lui BC SCM Timișoara.

Mladen Jeremic, cel mai important jucător al lui BC SCM Timișoara, nu va mai continua în Banat. Contractul jucătorului a expirat la finele sezonului 2017/2018 și a decis să nu mai continue la Timișoara.

”Noi i-am făcut o ofertă de prelungire a contractului lui Mladen Jeremic. S-a gândit o perioadă, apoi ne-a mulțumit pentru întreaga perioadă petrecută la Timișoara. El s-a căsătorit recent cu o voleibalistă de la Agroland Timișoara, care însă va transfera la formația din Târgoviște, astfel că Mladen vrea să plece la Pitești pentru a fi cât mai aproape de soția sa. Rațiunea de transfer este cea famială, nicidecum cea financiară. Vreau să-i mulțumesc pentru tot ceea ce a făcut pentru noi și îi doresc succes” a declarat Ilie Trițoiu, președintele secției de baschet SCM Timișoara.

Mladen Jeremic a jucat 36 de partide în sezonul trecut pentru BC SCM Timișoara și a înregistrat medii de 16.2 puncte, 3.2 recuperări și 2.9 pase decisive pentru 15.2 la eficiență.

foto: Alina Cojocaru

4 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac :

    Jeremic
    Ar fi minunat un Jeremic la Pitesti:) dar din spusele lui Nini, cei semnati nu au jucat in Romania.

    cu 5 ani în urmă (30.07.2018)
    • CSM CSU Oradea andreiuts93:

      :)
      Pai poate inca nu a semnat pana-n acest moment, dar urmeaza?

      Are 30 de ani, ma gandesc ca inca nu e final de cariera pentru el, asa ca nu cred ca se va muta la Pitesti doar ca sa stea pe bara un sezon...

      cu 5 ani în urmă (30.07.2018)
    • FC Argeș Pitești Renan:

      Cei 3
      Cu care s a batut palma, mai sunt 3 locuri libere, un Jeremic ar fi ideal. Important e sa vedem si pe cei 3 romani pe care ii vom semna, pentru ca din spusele antrenorului Titus nu va continua la noi.

      cu 5 ani în urmă (30.07.2018)
    Raspunde
  • CSA Steaua București Fortza Steaua :

    Ucraineanul?!?!?
    Sunt curios sa vad cune este ucraineanul adus. Ma gandesc la Zaitev de la ROSA sau Petrov PF de la KImik

    cu 5 ani în urmă (30.07.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!