Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Octavian Popa Calotă:„La Mediaș, va depinde de cum ne vom prezenta în ziua meciului”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
20.11.2015

CSU Sibiu se deplasează la Mediaș pentru confruntarea din etapa a 9-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin, contra lui Gaz Metan. Partida ce va avea loc sâmbătă, 21 noiembrie, a fost prefațată de căpitanul sibienilor, Octavian Popa Calotă. Internaționalul român spune că CSU Sibiu are nevoie de aportul suporterilor, cei care le dau o forță în plus:

„La Mediaș, va depinde de cum ne vom prezenta în ziua meciului. Băieții se pregătesc bine, sunt concentrați și încă sunt cu picioarele pe pământ. Sper să rămânem la fel. Cred că va fi o confruntare pe cinste. Fie ca cel mai bun să câștige. Ca întotdeauna, îmi doresc ca suporterii să vină în număr cât mai mare pentru că avem nevoie de ei. S-a văzut că ne dau aripi, când este nevoie. Le mulțumesc, și pe această cale, pentru tot suportul pe care ni l-au oferit până acum și îi îndemn să vină la sală și să ne susțină peste tot”, a spus Octavian Popa Calotă pentru site-ul oficial al grupării sibiene.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!