Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Octavian Popa Calotă: „Ne dorim foarte mult o victorie la Pitești”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
27.10.2015

Conducătorul de joc al formației CSU Sibiu, Octavian Popa Calotă, a prefațat în cadrul unei conferințe de presă duelul pe care echipa sa îl va disputa în fieful celor de la BCM U Pitești. Meciul dintre cele două combatante contează pentru runda cu numărul 5 din LNBM.

„E un meci dificil, ca oricare altul din campionat. Așa cum am mai spus, e un campionat foarte puternic, cu echipe echilibrate. Piteștiul a dovedit că este o echipă puternică, e una dintre pretendentele la play-off și, poate, cine știe, și mai sus. Totuși, noi mergem acolo la victorie, ne dorim foarte mult o victorie. Am fost aproape în ultimele două meciuri, dar din păcate nu am reușit. Sperăm să avem un rezultat pozitiv cu Piteștiul”, a punctat Popa Calotă. 

Ultima întâlnire directă oficială dintre cele două formații cu „vultur” pe piept s-a înregistrat în finala mică a Cupei României din sezonul trecut, atunci când BCM U Pitești s-a impus cu 81-66. Argeșenii și sibienii s-au întâlnit și în presezonul 2015-2016, câștig de cauză au avut cei de la CSU, în Sala Transilvania, meci câștigat după o repriză de prelungiri. 

Confruntarea dintre Pitești și Sibiu este programată miercuri, 28 octombrie, cu începere de la ora 18:00. Gazdele de mâine au un bilanț de 3 victorii și o înfrângere, însă cu 3 puncte penalizare, în timp ce Calotă și compania au câștigat un singur meci din cele 4 disputate în noul sezon de LNBM. 

*Foto: Valentin Macrea (sportpictures.eu)

1 comentariu la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești Gabitzu01 :

    meciuri
    În presezon , cele 2 echipe s-au întâlnit de 2 ori , nu o singura dată. În primul meci , la Sibiu , s-a impus echipa gazda ( meci în care noi aveam doar 3 străini ) și ultimul meci a fost la Pitesti , când noi ne-am impus categoric.

    cu 8 ani în urmă (27.10.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!