Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Octavian Popa Calotă: “Ne dorim victorii în continuare”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
05.03.2013

Octavian Calota

BCM U Piteşti a trecut pe teren propriu de CSŞ Giurgiu cu scorul de 73-67, în cadrul etapei a 25-a a Ligii Naţionale de Baschet masculin. Acesta este al 2-lea succes consecutiv al echipei antrenate de Tudor Costescu şi al 12-lea din acest sezon. Pentru piteşteni, principalul artizan al acestei victorii a fost Octavian Popa Calotă, cel care a terminat partida cu 30 de puncte, 5 recuperări şi 7 pase decisive.

Iată ce a declarat baschetbalistul român la finalul întâlnirii:

A fost un meci greu, dar am câştigat. Eu sunt un jucător ca oricare altul, toţi jucătorii au jucat bine. Pot să zic că am fost omul meciului, dar se întâmplă azi ca eu să marc, mâine marcă altul. Acest meci echipa l-a câştigat, nu eu. Din păcate această victorie nu mai este aşa importantă deoarece am pierdut din şanse pentru play-off, mai avem şanse foarte puţine, ar fi trebuit să ne trezim mai repede, dar am avut probleme şi de lot, sunt multe chestii care au contribuit la aceste rezultatele noastre de anul acesta. Nimeni nu vrea să piardă niciun meci şi cred că e în interiorul fiecărui om să dea maximum, iar dacă echipa o duce bine şi jucătorii o vor duce bine. Noi ne dorim victorii în continuare. 

foto: Chiriac Daniel

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!