Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Oferta Superbet pentru meciurile de miercuri

Oferta Superbet pentru meciurile de miercuri

Ziua de miercuri este una plină de baschet. În oferta Superbet se regăsesc o mulțime de partide din cadrul competițiilor europene. De asemenea, se regăsesc și partidele din Liga Națională de Baschet Masculin. Baschet.ro vă propune pentru astăzi 3 evenimente în cotă 3.84

Dinamo Știința București – CSU Sibiu – 2 – cotă 1.62

CSU Sibiu vine după o victorie importantă obținută la Cluj-Napoca, victorie ce trebuie confirmată cu un nou rezultat pozitiv, de data asta împotriva celor de la Dinamo București. Considerăm ca sibienii pornesc cu prima șansă datorită moralului ascendent pe care îl au, aceștia venind după 5 victorii consecutive obținute în toate competițiile. Totodată, CSU Sibiu are 2-0 la meciurile directe în acest sezon împotriva celor de la Dinamo București.

UNICS Kazan – Rytas – H1 (-3.5) – cotă 1.53

Meciul dintre UNICS Kazan și Rytas face parte din faza a 2-a a grupelor EuroCup. După 4 etape, toate formațiile din această grupă sunt la egalitate de puncte. Gazdele au reușit să câștige partida tur la o diferență de 5 puncte, scor 91-86. De asemenea, UNICS Kazan este o formație greu de învins pe teren propriu, aceștia obținând victorii în acest sezon împotriva unor echipe precum CSKA Moscova sau Darussafaka. Rytas este o echipă care nu strălucește în deplasare, formația lituaniană având doar 3 victorii în ultimele 13 deplasări în toate competițiile. Așadar credem că rușii se vor impune la o diferență de cel puțin 4 puncte în această partidă, o victorie care i-ar aduce, de asemenea, foarte aproape de sferturile de finală a EuroCup.

Unicaja – Tofas – O161.5 – cotă 1.55

Meciul dintre Unicaja și Tofas face parte din faza a 2-a a grupelor EuroCup. Partida tur s-a încheiat cu victoria celor de la Tofas, scor 84-82. În cadrul EuroCup, pe teren propriu, Unicaja are o medie de 91 de puncte înscrise/meci, în timp ce Tofas are o medie de 76 de puncte inscrise/meci în deplasare. Mai mult, în ultimele 6 partide oficiale, atât Unicaja, cât și Tofas, au avut 5 partide în care au înscris minim 82 de puncte. Credem că se va repeta istoria din partida tur, iar limita de 161.5 puncte va fi din nou depășită.

*foto: Eurocup