Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Oficial. Dinamo Știința București a confirmat că are cinci cazuri de COVID-19

Oficial. Dinamo Știința București a confirmat că are cinci cazuri de COVID-19

Dinamo Știința București a anunțat prin intermediul paginii de facebook că cinci rezultate la testele COVID-19 au ieșit pozitiv. Un membru al staff-ului și patru baschetbaliști sunt infectați cu noul virus.

 

❗ Joi, 15.10.2020, în urma testării echipei în vederea participării la turneul preliminar al Cupei României, au fost...

Posted by Dinamo Știința Baschet on Thursday, October 15, 2020

Echipa din Capitală a jucat în weekend un meci amical cu CSM Târgu Jiu. A doua zi gruparea gorjeană a jucat un nou meci în compania celor de la Steaua București.

În acest condiții există șanse mari ca atât la CSM Târgu Jiu cât și la Steaua București să se înregistreze cazuri pozitive la coronavirus.

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca ereticus :

    .....
    Sunt curios dacă tot Clujul îi de vină.... Nu de alta dar n-am jucat cu Dinamo.....sau poate in Ferentari timpul se scurge altfel și din 7in 8 au fost 5-6 zile......

    cu 3 ani în urmă (16.10.2020) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!