Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Oliver Popovic: „Ceea ce s-a întâmplat în sfertul trei s-a dovedit a fi crucial”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
17.01.2016

Oliver Popovic, antrenorul lui SCM U Craiova a oferit declarație pentru Total Baschet, după ce echipa sa s-a impus cu scorul de 91-77 pe terenul lui Gaz Metan Mediaș. Tehnicianul sârb a fost mulțumit de jocul defensiv al echipei sale atât în prima repriză, dar în special în sfertul trei când consideră că jocul defensiv al echipei sale din acea perioadă a decis și meciul:

„Am început foarte greoi. Am ratat mult lay-up-uri. În apărare am jucat corect și am primit doar 36 de puncte în prima repriză, este normal. Imediat după pauză am început foarte tare în defensivă și am marcat multe coșuri ușoare datorita apărării. Iar apoi ceea ce s-a întâmplat în sfertul trei s-a dovedit a fi crucial.”

Chiar dacă au fost aproape de trece de BC Mureș în cupă, Oliver Popovic spune că acel joc a fost prilejul perfect pentru a pregăti meciul de la Mediaș:

„Am avut două meciuri dificile cu Mureșul, unul pierdut la 19 puncte, dar la Craiova am avut șansa de a-i elimina având nevoie de un punct, dar am ratat o aruncare de două puncte și una de trei. Am jucat bine, nu mai contează, am schimbat echipa, am jucat fără cei trei jucători străini accidentați și am folosit acel meci pentru a ne pregăti pentru acesta. A fost un meci foarte important pentru noi, la fel cum vor fi și cele împortiva Sibiului și a lui Dinamo. Ne dorim să terminăm în top 6.”

Oliver Popovic a încheiat oferind informații despre accidentările lui Djurasovic, Micic și Bozovic:

„Cel mai probabil, Djurasovic va avea nevoie de încă 45 de zile de recuperare. Sper ca Micic să joace împotriva lui Dinamo, etapa viitoare, dar doar sper, iar Bozovic va mai sta încă trei săptămâni.”

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova Drexler :

    Popovic
    Americanii trebuie sa joace,rotatia o faci cu sarbii!

    cu 8 ani în urmă (19.01.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!