Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Oliver Popovic este noul antrenor al echipei SCM U Craiova

Paul Olar

Paul Olar
26.06.2015

SCM U Craiova a rezolvat problema antrenorului. Potrivit site-ului sportuldoljean.ro, formația olteană a ajuns la un numitor comun cu Oliver Popovic. Acesta provine din Serbia și se mândrește cu o prolifică carieră de jucător.

Mai exact, Popovic s-a născut pe 18 martie 1970. El a debutat ca baschetbalist în maieul lui Partizan Belgrad, trecând ulterior pe la KK IMT, Borac Cacak, Spartak Subotica, Steaua Roșie Belgrad, Unics Kazan sau Maroussi.

Popovic este triplu campion al Iugoslaviei și a mai pus mâna pe Liga Baltică sau Cupa Korac. După încheierea activității de sportiv profesionist, Oliver a debutat ca antrenor la KK Tamis. De asemenea, plavul a pregătit formații precum KK Mega Basket, KK Vizura, BC Khimik (Ucraina), respectiv KK Vrsac.

Specialistul ex-iugoslav a colaborat cu KK Vrsac din anul 2012 și până în prezent. Totodată, noul tehnician oltean are experiență internațională, din moment ce a condus lotul Serbiei la Campionatul Mondial Universitar de la Kazan, din 2013. 

La Craiova, Popovic va fi secondat pe banca tehnică de către Vladimir Vuksanovic, cel care a făcut parte și în sezonul trecut din staff-ul tehnic al trupei doljene.

*Foto: novosti.rs

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!