Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Oliver Popovic: „Zlatko Jovanovic este un jucător bun, dar nu s-a pliat pe modulul nostru tactic”

Ionuț Greere

Ionuț Greere
22.09.2015

În primul meci oficial din noul sezon, echipa masculină de baschet SCM Universitatea Craiova înfruntă astăzi, în Polivalentă, pe Steaua CSM București, în prima manșă a turului inaugural din Cupa României.

Antrenorul sârb al formației craiovene, Oliver Popovic, a prefațat jocul din Bănie: „Suntem în fața primului meci al sezonului, care va fi unul greu, fiindcã întâlnim o echipã foarte bunã, poate cea mai bunã din România, care are un antrenor capabil, în persoana lui Hristu Șapera. Am operat și câteva schimbări în lot în ultima perioadã, pentru a ajunge în cea mai bună formulă posibilă și a ne atinge obiectivele. Sperãm că fanii sã ne susținã în numãr mare a spus tehnicianul sârb, care a explicat și surprinzãtoarea decizie de a renunța la Zlatko Jovanovic: „Jovanovic este un jucãtor bun, dar nu s-a pliat pe modulul nostru tactic, Johnson s-a adaptat mult mai bine și cred cã ne va ajuta mult mai mult”.

Partida SCM Universitatea Craiova – Steaua CSM va începe la ora 19.00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!