Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Onno Steger, debut promițător pentru CSM Focșani

Onno Steger, debut promițător pentru CSM Focșani

Aflat la primul meci în Liga Națională de Baschet Masculin, americanul Onno Meritt Steger s-a remarcat din tabăra lui CSM Focșani în disputa pierdută în fața lui CSM Galați (74-66) sâmbătă, 15 ianuarie.

Steger a petrecut 23 de minute pe parchet, perioadă în care a totalizat 19 puncte, 4 recuperări și o pasă decisivă. Americanul a avut două greșeli personale și 3 turnovers în această perioadă, la final terminând cu 13 unități la eficiență.

Noul jucător al Focșaniului a avut 50% din acțiune, 7 din 14 încercări fiind precise. Din interiorul arcului de cerc a tras mai bine (3/4), în timp ce de la distanță a încheiat cu 4/10.

Cel mai eficient a fost în sfertul al doilea împotriva Galațiului, când a contribuit cu 11 puncte și câte două recuperări defensive și ofensive.

Onno Steger a evoluat în NCAA pentru Western Carolina Catamounts între sezoanele 2016-17 și 2019-20, media cea mai mare de puncte având-o în ultima stagiune (12.8), tot atunci fiind și cel mai precis din acțiune (43.6%) și din spatele arcului de cerc (42.8%). Acesta joacă pe poziția 3.

Înainte să ajungă la Focșani, sportivul născut în Columbus, Ohio s-a regăsit în lotul lui Hebraica Macabi Montevideo (Uruguay).

*foto: catamountsports.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!