Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

ONSS. Vlad Popovici şi C.N Iaşi încheie competiţia pe penultimul loc

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
21.05.2012

Timp de patru zile, între 17 şi 20 mai, la Cluj-Napoca s-a desfăşurat faza finală a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar, eveniment la care au participat opt echipe din opt zone diferite ale ţării. LPS Piteşti a izbutit să obţină medaliile de aur învingând în finală pe CNILC din Ploieşti, scor 89-53.

La acest eveniment au participat mai mulţi tineri jucători ce evoluează în Divizia A masculină de baschet, precum Vlad Popovici. Colegiul Naţional Iaşi a pierdut însă toate meciurile din grupă, 44-59 cu CN Dragoş Vodă Sighet, 45-53 CNILC Ploieşti respecitv 14-56 cu LPS Piteşti. Ieşenii au încheiat competiţia pe locul 7 după ce în lupta pentru 5-8 formaţia din Timişoara a decis să nu mai continue lupta în 5-8 şi să plece acasă.

2 comentarii la aceasta stire:
  • alt moldovean :

    pt.Sabin Gherdan
    Ati promis in articolul anterior ca reveniti cu mai multe detalii despre juniorii din finala,despre invingatori...Se pare ca ati acordat mai mult spatiu...invinsilor, probabil este...PUTEREA OBISNUINTEI...Stie cineva ...amanunte despre invingatori...sau acestia nu prezinta interes pt "media", poate ca nu sunt V.I.P - uri !!!

    cu 11 ani în urmă (21.05.2012) Raspunde
  • fan100 :

    s
    greseala!!!Locul 8 a fost ocupat de Timisoara!!!Iasiul a castigat cu 20-0

    cu 11 ani în urmă (21.05.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!