Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Oradea are 9-3 în duelurile cu Craiova

Adrian Micinic

Adrian Micinic
22.12.2012

CSM Oradea și SCM U Craiova vor disputa cea de-a 13-a confruntare directă din istoria baschetului românesc. Actualmente scorul general este favorabil roș-albaștrilor cu 9-3.

De notat că orădenii au câștigat ultimele cinci confruntări directe.

În sezonul regulat s-au consemnat opt confruntări, scorul fiind de 6-2.

În playout s-a consemnat o serie în ediția de campionat 2009/10. Bihorenii s-au impus cu scorul general de 3-1.

Nu s-a jucat niciun meci între aceste formații în playoff-ul campionatului sau în Cupa României.

Cea mai mare diferență consemnată într-un meci Craiova vs Oradea s-a consemnat la prima întâlnire oficială, pe 18 octombrie 2008, scor 100-43, în favoarea oltenilor.

Ultima victorie craioveană datează de pe 22 aprilie 2010, în playout-ul respectivei ediții de campionat. Atunci scorul a fost de 76-69.

Scorul confruntărilor de la Arena Antonio Alexe este de 5-1 pentru gazde. Primul joc direct desfășurat pe malul Crișului Repede a fost adjudecat de Craiova, însă următoarele cinci au fost adjudecate de orădeni.

În sezonul precedent, primul pentru Andjelko Mandic în calitate de antrenor, s-au consemnat două victorii pentru CSM. A fost 87-63 la Craiova, în tur, respectiv 92-79, la Oradea, în retur.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!