Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ousmane Barro a semnat cu CSO Voluntari

Ousmane Barro a semnat cu CSO Voluntari

În ultimele zile, Liga Națională de Baschet Masculin a debutat oficial cu trei turnee organizate de Oradea, Cluj-Napoca și Sibiu. CSO Voluntari a fost repartizată în competiția de la Cluj și a suferit două înfrângeri, în fața gazdelor (62-67) și în fața Stelei București (74-79).

Prin urmare, trupa ilfoveană a decis să facă un nou transfer și a ajuns la o înțelegere cu Ousmane Barro, unul dintre cei mai cunoscuți străini care au evoluat în România. Pivotul senegalez a început sezonul alături de CS Dinamo București, formație pentru care a jucat în Cupa României, însă apoi Antonis Constantinides a decis să renunțe la serviciile sale.

Așadar, Barro rămâne în România, la CSO Voluntari, aceasta fiind a cincea echipă din țara noastră la care va evolua sportivul de 36 de ani. În trecut, Barro a mai jucat pentru BC Mureș Târgu Mureș, BCM U Pitești, U-BT Cluj-Napoca și CS Dinamo București, reușind să câștige campionatul în 2017, cupa în 2017 și 2018 și supercupa în 2017.

În ediția precedentă, absolventul universității Marquette a strâns următoarele cifre: 12.2 puncte, 7.0 recuperări, 1.6 pase decisive și 1.2 intercepții. Ousmane Barro este al 7-lea străin din lotul condus de Sasha Ocokoljic.

*foto: Facebook – CSO Voluntari

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!